Administratiekantoor Du Pont

Dat is waar Administratiekantoor Westendorp zich op richt. Wanneer ik ondernemers vertel wat ik doe: Ik leer ondernemers zelf grip op cijfers te krijgen zodat ze werkelijk bouwen aan een financieel succesvol bedrijf” dan is het meest voorkomende antwoord: Daar heb ik een boekhouder voor.” Los van het feit dat ‘Grip op cijfers hebben' veel en veel verder gaat dan het doen van je boekhouding (daar vertel ik een volgende keer graag meer over!), blijkt dat ondernemers oprecht geloven dat ze er goed aan doen om de hele administratie eens per kwartaal naar de boekhouder te brengen.

Medeverdachte 1 heeft verder als getuige ter terechtzitting verklaard dat de 36 dozen met computers en toebehoren - welke dozen op 26 november 2008 in de berging van zijn woning in Nootdorp zijn aangetroffen - onderdeel uitmaakten van de bestellingen die op naam van Hannah Klinieken B.V. bij Dell B.V. zijn gedaan.

Je betaalt een vast bedrag per maand voor de online boekhoudsoftware maar ook een gedeelte voor boekhoudkundige ondersteuning, denk hierbij aan fiscaal advies, controlewerkzaamheden, het verzorgen van je aangifte inkomstenbelasting en het maken van bijvoorbeeld de jaarrekening.

Ga niet af op de schone beloftes die een partij op zijn eigen website doet, want juist de beste oplichters vertellen je precies wat je wilt horen ("Wij rekenen een vaste lage prijs voor de verwerking van uw administratie, dit is inclusief antwoord op al uw fiscale vragen").

Vanuit de visie dat zowel grote als kleine ondernemers en ZZP-ers een serieuze zaak hebben en recht hebben op advies over administratie, belastingen en onderneming van een hoogstaande kwaliteit maar niet tegen het tarief van grote accountantskantoren.

Een ander bijkomend belastingvoordeel is dat de opdrachtgever die de ZZP-er inhuurt geen werkgeverspremies verschuldigd is. Dit is wel het geval bij werknemers en scheelt ongeveer 20% van de totale kosten.” Al met al kan het verschil oplopen tot in de duizenden euro's.

Wanneer in een vacaturetekst een hbo werk- en denkniveau gevraagd wordt, dan is men niet alleen op zoek naar iemand die een hbo-opleiding heeft afgerond, maar ook naar mensen die ervaring hebben in functies op hbo-niveau en over kwaliteiten beschikken die horen get more info bij dit niveau.

Villamedia Opdrachten biedt opdrachtgevers de mogelijkheid om opdrachten te plaatsen waarop freelancers kunnen reageren of om zelf te zoeken in de database met specialisten op het gebied van tekst, foto's, vormgeving, communicatie, marketing & sales.

Deze wordt afgegeven door de Belastingdienst, en verklaart in feite dat een ZZPer ‘ondernemer' is. In de praktijk wordt de toets die hieraan ten grondslag ligt echter niet gedaan, omdat de Belastingdienst vooraf moeilijk kan inschatten of er aan het einde van het jaar daadwerkelijk aan is voldaan.

Op freelance.website komen opdrachtgevers en zelfstandige ondernemers tot een goede samenwerking. De administratie is doorgaans uw eigen verantwoordelijkheid, u kunt echter wel de hulp van een boekhouder inschakelen. Alle adviezen die je krijgt, kun je gebruiken in je ondernemingsplan en in je overweging om te starten als zzp'er.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *